OMDÖMEN

“Vi anlitade Martin för att genomföra både säljutbildning för våra butikssäljare samt ledarutbildning för våra butikschefer på Edblads butiker i Sverige. Under utbildningen som pågick under ett år förbättrades vår förståelse för säljprocessen avsevärt genom Martins fokus på det personliga mötet och hur vi ger bästa kundservice som kunder talar om samt ledarna har nu fått verktyg för att driva butikerna”.

Genom begreppet omsorgsförsäljning lyckas vi nu också göra våra kunder ännu mer nöjda då de oftare får en mer komplett paketering av produkter som passar varje unik kund. Jag rekommenderar gärna Martin för utbildning av säljare och butikschefer.”

Cattis Tärnström, Area retail manager, Edblads

”Jag kan varmt rekommendera Martin för att ge ert säljteam inspiration. Hans erfarenhet och hans brinnande intresse för ämnet gör det enkelt att lyssna och att ta åt sig tips.”

Malin Banffy, företagsrådgivare, SEB

”Genom att i positiv anda ge feedback, både negativ och positiv har Martin hjälpt både våra nya och mer erfarna mäklare att lyfta sig ytterligare ett snäpp. Samtliga mäklare har själva uttryckt att det lett till en förbättring, det i sig är ett väldigt bra betyg.”

”Engagerande, intresseväckande och om mycket mer fundamentala frågor än säljteknik. Har redan använt mig av Martins poänger och idéer, i mitt fall när det gäller insäljandet av nya affärsidéer och projekt.”

Ivo Zander, PhD, entreprenörskolan, Uppsala Universitet

”Martin hjälpte oss med analyser på säljsamtal. Han är bra på analyser och hitta förbättringspunkter för att sätta rätt argument för att nå avslut.  Jag rekommenderar gärna Martin om ni behöver hjälp”

Katarina Wiksell, delägare, Mäklarhuset

“Under våren 2016 genomförde vi ett pilotprojekt tillsammans, som genererade väldigt fina resultat. Martin hjälpte oss att påverka både konverteringsgraden och medarbetarnas nöjdhet, genom att coacha inom ledarskap och personlig försäljning. Det var roligt att jobba med dig, Martin”

Karin Målargården, CLAS OHLSON

”Vi hade Martin som föreläsare för våra 18 säljkonsulter som alla är baserade runt om i Norden. Nya aspekter och tips på sätt att se på försäljning och rekommendationer och hur man jobbar mot kund. Både påminnelser om det grundläggande i dessa ämnen och även nya infallsvinklar.
Alla var nöjda och belåtna.”

Christian Nilsson, produktexpert, LG Electronics

”Martin har inspirerat oss genom energigivande föreläsning som många kände igen sig i. Smidighet samt lyhördhet är andra delar som gör samarbetet extra bra. Rekommenderas absolut.”

Martin Dahlberg, försäljningschef, Orkla Health

”Rak och bra kommunikation med Martin. Han coachar våra säljare och ger tips & råd som funkar!”

Fredrik Bihl, VD, Persiennkompaniet Norden AB

”Mycket bra och inspirerande föreläsare som lätt fångar ett intresse hos publiken.”

Sarah Svensson, näringslivskoordinator, Östhammars Kommun