SÄLJCOACH FÖR SÄLJARE

Välkommen! Du kanske är egenföretagare,  anställd säljare, säljchef, KAM eller innehar annan säljande /kundmötande roll som läser detta?  Det vi tror är anledningen att du kommit hit är ett intresse att se vilka verktyg och möjligheter som finns för att lyfta säljares resultat med hjälp av säljcoaching. Det är detta vi är så bra på. Vi säljcoachar säljare och annan kundmötande personal.

För att vi ska lyckas med detta  så krävs inte bara att vi besitter kunskap i området sälj utan att vi kan driva en förändringsprocess som all utveckling handlar om och ser till att förändringen/utvecklingen blir varaktig. Genom avancerade metoder och säljtekniker och mätbara resultat hos våra kunder har vi fått alla våra goda omdömen. Men klicka gärna här och läs vad kunderna säger

säljcoach

Vi är alla utbildade och certifierade coacher i modern NLP (neuro lingvistisk programmering) och modellerar därmed mästare och mästerskap. Med andra ord, vi tittar på hur andra gjort för att lyckas och kopierar de faktorer som lett till framgång för dem och sedan använder deras tekniker på er. Vi berättar mer på första mötet i detalj vad detta innebär för dig.

Vi börjar alltid lyfta fram de kunskaper, egenskaper och färdigheter som du redan har men som du kanske inte utnyttjar till fullo. Här kan faktiskt största hävstången finnas. Ofta kan våra kunder inte svara på varför man slutade göra något som fungerade. Kan du själv komma på något nu?

Tänk dig liknelsen att du har en verktygslåda hemma med många verktyg men du använder dem inte av olika anledningar. Du kanske glömt att ett av verktygen är bra? Låt oss ta reda på vilka av dessa verktyg du ska satsa på nu för du ska få störst ökning i din försäljning. Återigen, detta är inte så komplicerat som det kanske låter. Vi hjälper dig att nå dit om du har viljan. Är det kanske dags att slå budgeten i år? Vad behöver du då göra, vilka aktiviteter/actions är viktigast att titta på först? Var finns största hävstången?

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT NÅ DINA ÖNSKADE MÅL SOM SÄLJARE

  Förnamn *

  Efternamn *

  E-post *

  Telefonnummer

  Företag

  SÄLJA- EN MENTAL UTMANING

  Det viktigaste att komma ihåg här är att försäljning är ett stundtals mentalt tungt jobb. Precis som golf. När du tror du kommit på hur du gör den perfekta swingen, den magiska formulan, så skickas du då och då ner i den mentala källaren, och det krävs bara några dåliga slag i rad för att du ska hamna där .

  Även den mest erfarna och framgångsrika säljaren kommer börja tvivla på sig själv, det är inte frågan OM utan NÄR. Det viktigaste är att du själv vill testa nya saker, att du har ett öppet sinne. Att du är villig att arbeta med en “trial-and-error”-mentalitet som kommer leda dig fram till ditt vinnande recept för att sälja framgångsrikt. Du kommer få prova massor av saker när du coachas. En del kommer fungera en del inte. Det spelar ingen roll om du är säljare inom B2B eller B2C så är din säljcoach någon som kan hjälpa ditt mål.

  SÅHÄR TÄNKER VI SOM SÄLJCOACHER

  Vi tycker att en säljcoach du anlitar ska själv ha en lång bakgrund som säljare och som fortfarande säljer själv. Detta är viktigt. Vi säljer våra tjänster dagligen och utvecklar hur vi gör det. Dina försäljningsmetoder måste ständigt utvecklas eftersom kundernas verklighet mot sina kunder förändras konstant och då behöver du som säljare och säljchef göra det också för att nå fram till dem och få dem att köpa ditt budskap, dina produkter eller tjänster.

  Ta aldrig några råd från någon som inte gjort resan själv!

  Med våra egna framgångar och motgångar har vi samlat in den kunskap som krävs för att veta hur man tar sig ur svackor och håller sig på topp mentalt för att orka med de säljrelaterade utmaningar du ställs inför. Kom ihåg att alla får svackor med jämna mellanrum och med en coach vänder det snabbare när du får hjälp med tankarna.

  Coachen ställer frågor och utmanar dig rejält ibland vilket får dig att se på ditt nuvarande arbetssätt från en ny vinkel, du tar dig tid att reflektera. Detta är något som för få säljare och säljchefer tar sig tid till eller förstår värdet av. Har du en inbokad tid i din kalender för reflektion varje vecka?

  En duktig coach arbetar långsiktigt med dina resultat och ser sig som projektledare med din framgång som målsättning.

  TA ETT BESLUT

  Vi träffar gärna dig för att se vilka möjligheter som finns att hjälpa/coacha dig/er yrkesmässigt. Vi har inga kundmöten, vi coachar vid vårt första möte.

  Första coachmötet upp till 2 timmar tar vi inte betalt för. Du ska få en bra känsla för hur vi kan hjälpa dig först. Redan då vill vi att du ska få med dig minst ett bra verktyg förutom att vi tagit reda på ditt nuläge och ditt önskade läge.

  Viktigaste parametern för att coachningen ska bli framgångsrik är din inställning. Vill du detta? Kan du tänka dig att utmana din komfortzon för att få ett bättre liv, roligare på jobbet och flera kunder?

  BOKA EN FRI COACHING NEDAN

  KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA

  KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT NÅ DINA ÖNSKADE MÅL SOM SÄLJARE

   Förnamn *

   Efternamn *

   E-post *

   Telefonnummer

   Företag