SÄLJCOACH FÖR MÄKLARE

Du som mäklare möter idag en trög marknad på grund av inflationen och därmed räntan och det har du märkt av.  Justeringar av räntan uppåt, senast 26/4, minskar varje gång köpares köputrymme samt osäkerheten hos säljare samt generellt på hela marknaden. Tidningar gör sitt bästa för att spä på osäkerheten.

De objekten som tidigare var lätta att sälja är inte det längre. Färre kommer på visningarna  om några alls och det är svårt att få igång budgivningen. Startbud under utgångsbud är nu normalt. Det ökar inte ditt självförtroende, den nedåtgående självförtroendespiralen kan snurra igång snabbt om du inte får hjälp att vända trenden.

säljcoach

Nu behöver du fokusera på det du kan påverka. Nu behöver du vara bra på att bland annat sälja in nya förväntningar hos dina säljare och även vässa hur du ska få komma till fler intagsmöten trots att kunden känner sig högst osäker på om den vill träffas och sälja. Hur ska du göra det? Vi hjälper många mäklare idag med detta dilemma och får dem att behålla ett gott självförtroende för sig som mäklare trots en vikande marknad. Är du nyfiken på att veta hur?

Har du eller kanske hela kontoret funderat på en säljcoach? Här kan ni få träffa en coach som både har coachat mäklare i 12 år och som hela tiden fått väldigt fina referenser som kommer hjälpa er till en klart högre marknadsandel i ert område. Låt oss ta ett första möte där vi berättar hur vi skapar framgång för dig som mäklare.

SJUNKANDE HIT-RATE OCH MOTIVATION?

Kanske har din hit-rate sjunkit en hel del sedan räntorna började stiga förra året? Du är inte ensam. I och med att hit-rate sjunker så kan din motivation att hålla aktiviteten uppe också påverkats nedåt. Har du märkt av det? Ibland har du två-tre kundmöten inbokade per vecka, vissa veckor inga och det så klart inte bra för dig. Du kanske klarar dig pengamässigt några månader men det är på kundbesök du trivs som bäst eller hur? Behålla FLOW-et som du får energi av. Vill du få tillbaka den tidigare glädjen att gå till jobbet?

En säljcoach hjälper dig som fastighetsmäklare att ta sig ur en tråkig situation och lyfta din omsättning. Fråga era kollegor som vi arbetat med vad de tycker. Vi kan hjälpa dig om du är villig att utmana dig själv för att få de resultat du förtjänar. Men du kommer få kämpa för dina förbättrade resultat, det lovar vi. Förändring är jobbigt till en början. Du kommer snabbt märka att vi förstår oss på ditt arbete och hur man vänder på en negativ trend. Fyll i formuläret eller maila oss så bokar vi ett första möte. Kanske har du en personlig säljcoach om en vecka?

LYCKAS PÅ MÖTEN MED NEURO!

Vi fokuserar mycket på att hjälpa dig förstå det neurologiska i ditt yrke. Alltså allt det som händer i huvudet och magkänslan hos din kund  när du möter och pratar med den från första sekund till affären är avslutad.

Det är ganska svårt att förstå allt du kan göra för att påverka vilka känslor och tankar som kunden kan tänka om dig. Du har enormt många verktyg för att “kontrollera” dessa tankar men få mäklare (eller säljare för den delen) förstår vilka verktygen är eller hur man ska hantera dem på bästa sätt. För om du lyckas plantera positiva tankar om dig i kundens huvud och få dem att känna att de vill ha dig, då kommer du inte behöva konkurrera med pris på samma sätt som du kanske gjort tidigare.

Varför? Jo för att kunden är beredd i många fall att betala extra för en mäklare som de gillar bäst och som de känner har förklarat varför de ska få ett högre arvode. Men då måste du förstå hur du särskiljer dig på riktigt. Det låter som magi men det är det inte. Men det krävs hårt arbete för att sticka ut och vara bäst på dessa tekniker. Är du villig att kämpa för att bli bäst?

SÄLJCOACH FÖR MÄKLARE OCH FRANCHISETAGARE

 • Coachning på kontoret som hjälper dig till insikt och hittar lösningar på dina utmaningar.
 • Vi kan lära dig lära med rollspel. Svårt i början lönsamt i längden.
 • Sambesök med säljcoach för att vi ska förstå exakt hur vi ska hjälpa just dig på bästa sätt.
 • Teams-coachning. Flexibel hjälp så ofta du vill.
 • Coachning för franchisetagare eller kontorschef hur du kan göra ditt kontor ännu mer framgångsrikt.
 • Vi erbjuder även en 6 månader/1 år säljutbildning för mäklare online om du hellre vill dela erfarenheter med mäklare från andra kontor.

RESULTAT DIREKT

Vi har coachat på flertalet av de stora kedjorna samt flera egenföretagare runtom i Sverige. Vad kan du förvänta dig för resultat av vår säljcoachning? Du kan förvänta dig att det kommer ske positiva förändringar direkt. Du kan förvänta dig att du kommer bli utmanad och hitta nya sätt att lösa de utmaningar du har idag. Du kommer ha mycket kul på resan dit. Be oss om referens till någon av de 650+ mäklare vi coachat hittills. Vi arbetar bara med de mäklare som verkligen har viljan att utvecklas. Vi tar oss till dig oavsett var i Sverige du befinner dig om du inte vill coachas på Teams.

 • Hur många möten vill du ha per vecka?
 • Hur hög hit-rate vill du ha?
 • Hur vill du som franchisetagare att kontoret ska fungera?

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT NÅ DINA ÖNSKADE MÅL SOM MÄKLARE OCH FRANCHISETAGARE

  Förnamn *

  Efternamn *

  E-post *

  Telefonnummer

  Företag