SÄLJUTBILDNING ONLINE

Välkommen till Säljkultur och våra digitala säljutbildningar. Vi har sålt digital säljutbildning till företag med tre säljare och företag med 400 säljare med 6,3 miljarder i omsättning.

VARFÖR SÄLJUTBILDNING ONLINE? 

Jo för att fler och fler företag och kanske ni också, redan har insett att det inte är kostnadseffektivt att slussa runt all sin säljande personal till kursgårdar och konferensanläggningar som man gjorde tidigare. Att öka kompetens i försäljning, förändra KPI:er hållbart och skapa goda resultat KAN faktiskt nås tidseffektivare den digitala vägen.

FÖR VILKA SÄLJARE? 

Här kan ni få en säljutbildning som passar er som säljer till en privatperson och ni som säljer till ett företag. Ni som säljer i butik och ni som gör uppsökande försäljning.

Ni kan gå en digital säljutbildning hos oss, där första modulen börjar om 10 minuter när ni signat upp er eller designar vi en företagsspecifk utbildning helt enligt era förutsättningar som vi gör för större bolag.

HUR?

Våra digitala säljutbildningar som är engagerande får säljaren i högre grad att vilja fortsätta och slutföra dem, vilket är ett fint omdöme från våra kunder som vi är stolta över. Ni får abcd-fråge sessioner för att ni ska kunna kontrollera kunskapsnivån hos säljaren samt kunskapsintensiva filmklipp som följs av fritextfrågor där ni kan välja själva om ni vill ge feedback till säljarna eller om ni vill att vi ska ta hand om utvecklingen av dem. Allt  levereras på en anpassningsbar lärplattform. Stor flexibilitet alltså för er som kund.

Nu har vi beskrivit hur vi skapar ett värde för er som kunder och era säljare. Får vi berätta mer? Vi är nyfikna på hur era behov ser ut och vilka utmaningar ni vill ha hjälp att lösa i er säljorganisation. Efter mötet får ni möjlighet att titta in i en av våra kunders utbildningar och känna på upplevelsen. Boka gärna in er i kalendern nedan. Välj Säljkultur ni också och påbörja er försäljningstillväxt kanske redan imorgon.

Alternativt kan ni ring oss nu på 0767- 12 31 50

säljcoach

[trustindex no-registration=google]

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT VETA MER OM SÄLJUTBILDNING ONLINE

    Förnamn *

    Efternamn *

    E-post *

    Telefonnummer

    Företag