SÄLJKULTUR

Vi heter Martin, Peter och Mats och är tre konsulter som verkligen älskar positiva beteendeförändringar. Vi träffade varandra 2012.  Vi beslöt oss att hjälpa små och mellanstora företag i Sverige med sälj för att utveckla främst Sveriges bästa säljorganisationer.

Vi är utbildade och certifierade i Coachande ledarskap, NLP (Neuro-lingvistisk-programmering), SDI Feedback, IDI och DISC.

Goda omdömen hittar du här

HUR VI TÄNKER

På Säljkultur funderar vi hela dagarna, ja förutom när vi är på uppdrag, hur vi ska få till beteendeförändringar. För det är anledningen till att ni är här nu.

Något är inte så som ni vill ha det och ni undrar vad och hur detta kan lösas. Säljkultur har testat flera olika utbildningsmetoder och kommit fram till att små bitar ny kunskap som portioneras regelbundet är det som fungerar absolut bäst för hållbarhet i förändringsprocesserna.  Vi kallar det för  nano learning (nano översatt= mycket små). Detta får vi till genom att på ett smart sätt lära er att kunna träna er själva när vi inte är på plats fysiskt. För att förändring ska ske krävs ett “commitment” troligen långt högre än ni har idag om ni verkligen vill få det att hända. Förändring tar tid, det är ingen överdrift.

Vårt system med digital plattform, digitala utbildningdelar, fysiska träffar och gamification varvat om vartannat är receptet för en framgångsrik och resultatorienterad säljorganisati0n. Och när vi mäter det vi vill förändra, då kan vi öka sannolikheten än mer att förändring sker.  Fråga oss gärna om detta koncept och hur det kommer förändra ert sätt att se på säljutveckling och säljlkultur.

Martin Stenport
Martin Stenport
Säljutvecklare
Inspirerande talare
Certifierad i DISC och NLP
M: 0767-123 150

Peter Wilén (partner)
Peter Wilén (partner)
Utibildat tusentals butikssäljare
DISC-certifierad
säljutvecklare
M: 0702-321 920

Mats Bengtsson (partner)
Mats Bengtsson (partner)
Certifierad i SDI och Feedback
Säljutvecklare
M: 0765-559 544