Säljutbildning

Vi har tillsammans över 60 års erfarenhet av försäljning. Våra kunder som får säljträning från oss vittnar till exempel om märkbar skillnad i hur stora affärer de lyckas göra och hur ofta det blir affär på ett kundmöte.

Vi är gärna er partner inom längre säljutbildning. Med vår länge inarbetade arbetsmetod får vi bestående förändring. Fråga några av de 112 företag (Jan-2019) vi arbetat med hittills i Sverige, Norge och Tyskland. Vill du ha en modell där vi bara får betalt när vi levererar avkastning och resultat till er? Det kan vi ordna.

GARANTI

Vi vill att ni ska känna er trygga med valet av oss som leverantör inom sälj, mental träning och ledarskap. Därför får du förlängd träning utan extra kostnad om vi inte uppnått de uppsatta vi bestämde i starten av samarbetet. En självklarhet för oss!

Det ska vara ett enkelt beslut att välja säljträning från en extern partner som MSS. Visst vill du få ut hela potentialen ur säljstyrkan? Det vill vi. Vill du som säljchef eller ledare coachas för att i din tur nå fram bättre till dina anställda? Vi träffas gärna och ser hur vi kan hjälpa dig också.

TIDEN I EKVATIONEN- VAD ÄR DIN TID VÄRD?

Många säljchefer som kanske du vill sköta säljträning själva, de kanske har kompetensen, men vår erfarenhet säger att många inte riktigt känner att de har tid. Men ändå bestämmer de sig för att behålla säljträningen internt. För säljträning kostar pengar. Men det gör din tid också eller hur. Innan vi berättat hur vi arbetar nämner våra framtida kunder ibland att de sköter säljträning internt. Det kan fungera bra, men det tar en hel del tid för att få god effekt. Vi förklarar för våra kunder att det är tids- och kostnadseffektivt att anlita oss för säljträning.
Ofta inser säljchefen lite för sent att senaste åren har varit enormt stressande. Klimatet har blivit sämre bland säljarna då tiden inte funnits till att utbilda dem och höja deras kompetens kontinuerligt. Den viktiga säljträningen har det inte funnits tid till. Låt oss hjälpa er redan nu istället och börja sikta på nya mål.

HJÄLPA

Oavsettt hur tankarna går nu så slå en signal! Vi tycker nämligen genuint om att hjälpa och kanske kan vi tipsa er om något annat som skulle vara helt rätt för att sätta fart på er försäljning ytterligare. Det kanske inte är just säljträning? Ni behöver inte lova oss något. Precis som ni gör och alla andra bra säljare så arbetar vi långsiktigt. Kanske hittar vi någon samarbetsmöjlighet längre fram? Kontakta oss på hello@martinstenport.se eller 0767-123 150

Vill du att vi kontaktar er?

    NAMN

    E-POST

    MEDDELANDE