[fusion_widget_area name=”avada-slidingbar-widget-1″ title_size=”20px” title_color=”” background_color=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Ladda ned gratis E-Böcker här

DISC-  utbildningen som förändrar ditt sätt att kommunicera för alltid.

Kanske har du läst boken: Omgiven av idioter? Då är du inte ensam. Thomas Eriksson beskriver i boken vad DISC är och vilka fantastiska fördelar du får när du förstår DISC. Det är ett hjälpmedel för dig som är chef, säljare, projektledare, callcenteranställd, servitris. målare, stenläggare, pilot och alla andra yrken för att kommunicera på ett sätt som passar den du talar med. Hur många gånger tror du att en kollega blivit lite irriterad på dig senaste månaden och hur många potentiella kunder har du inte nått fram till och istället har de valt en annan leverantör? Vill du förändra detta nu? Det börjar med en discanalys. Discanalysen eller disctest som många kallar det får dig att förstå hur du kommunicerar med andra men ännu mer spännnade, hur andra uppfattar dig. Givetvis vill du att de uppfattar dig på ett sätt som gör att de börjar gilla dig och få förtroende för dig. Har du redan förstått vilka fördelar det kommer ge dig?

Givetvis finns det en del kritiker till DISC. Det är en förenkling av verkligheten säger speciellt många psykologer. Javisst, det är det. Men om det inte var det så skulle det aldrig gå att använda praktiskt. Tänk om vi skulle prata om flera hundra kombinationer av färger samtidigt, då skulle ingen kunna förstå den de kommunicerade med alls. Med det sagt, att det är en förenkling av verkligheten, så kvarstår faktum att våra kunder får mycket lättare att bygga rapport “(samstämmighet, gemsamhet) med sina kunder när de lärt sig DISC. De som fortfarande tvekar brukar vi fråga: “Om du har mer än ett barn eller mer än en kompis, brukar du kommunicera olika med dem?” “Varför?” Troligen för att du vill öka dina chanser att nå fram med ditt budskap?

Varför ska ni utbilda er i DISC?

DISC….

  • hjälper till att få ditt budskap att landa på det sätt du vill att det ska uppfattas i kundens huvud.
  • är enkelt att förstå och använda för alla.
  • ger en tydlig ram för hur du ska göra medvetna beslut genom att anpassa ditt beteende i situationer med andra människor för att minska friktion och öka samstämmighet, både med kunder och kollegor.
  • minskar risken för irritation och missförstånd internt genom att du blir bättre på att kommunicera med dina kollegor på företaget.
  • hjälper dig att snabbare och oftare göra affärer genom att du anpassar dig till kundens kommunikationsmönster. Det ökar chansen att de ska gilla dig, vilket också lättare leder till förtroende och affär.