Table of contents
Share Post

Vad är  skillnaden och varför är det viktigt?

 

Enkelt förklarat: En proaktiv säljare gör allt den kan för att skapa värde hos sin kund no matter what. Och det gör den dels genom att följa processen på bilden här bredvid som är benämnd PROAKTIV. Men det handlar även om frågor som:  När kan jag ringa kunden? Hur ofta kan jag ringa kunden? Min potentiella kund kommer bli galen om jag ringer nu igen vi hördes ju nyss? Eller? En osäkerhet i hur kontakten med kunden kan föras på ett sätt så din kund gillar din approach.

Fråga dig själv, hur skapar du ett värde för den personen du ringer till?  Och kan du skapa ett värde för den du ringer till då kan du ringa ofta och därmed vara proaktiv och bli top of mind i kundens huvud.  Personen hen tänker på så fort de behöver hjälp med just det du är expert på att leverera.

Vill du veta mer om hur ni kan öka försäljningen på ert företag?  Fyll i rutan nedan så pratar vi.

📞 0767-123 150

LYCKA TILL

 

 

Martin Stenport

Stay in the loop

Subscribe to our free newsletter.

Related Articles