Table of contents
Share Post

Vad händer i dig du när du peppas och stöttas?

I lördags hade jag mitt första löppass på 7 veckor efter diverse låg intensiv förkylning som satt P för att springa. 🚧

Jag joggade iväg och känner att detta kommer bli RIKTIGT sega 10 km idag 🐢 . Det regnar 🌧 , halt ❄ bitvis på trottoaren och jag känner att löpsteget känns lika smidigt och följsamt som när man gick på styltor när jag var liten (inte långt ifrån faktiskt).

När jag springer där på den rakaste och never ending-delen av denna tur så hör jag en bil bromsa in i gruset bredvid cykelvägen. Alexander Hennig Westöö drar ner elhissen och ropar: “Det ser bra ut! Du ser snabb ut!”. Jag blir väldigt glad att bli påhejad av min träningskompis likt Don King manade på Mike Tyson och trots att det är uppför just där och då händer det något i min kropp ( ni ser var pulsen och tempot stiger). Som att slå om en strömbrytare blir kroppen pigg och farten ökar markant. Tack Alex det var precis vad jag behövde, du hade ingen aning hur viktigt det var för mig. ❤️. Det gick så fort sedan på platten att jag ifrågasatte klockans funktion faktiskt, haha.

Det finns så många människor som likt jag i lördags behöver stöd, en knuff framåt, lite hejarop, så man känner sig stark och orkar ta i lite till eller få råd om något kan förändras för att det ska gå bättre.

🏆 Än viktigare nu när många upplever att det är svårt att göra affärer och man känner sig less. Men! Det finns bra frågor som skulle skapa insikt kanske även hos dig för att du ska få en skjuts och mer roligt att gå till jobbet?

Jag bjuder dig på en timme med säljcoach på teams eller IRL om du vill känna på hur det skulle kunna hjälpa dig. Skicka ett meddelande så bestämmer vi en tid. /Martin Stenport INLPTA- certifierad coach.

🏆 Jag är senior säljcoach och hjälper er med förberedelserna att sälja även under svårare tider

🤬 Jag hjälper er att motivera och övertyga de som inte vill

🤜 Jag coachar säljare, säljchef, försäljningschef och ägarledande VD:ar

📞 0767-123 150

Martin Stenport

Stay in the loop

Subscribe to our free newsletter.

Related Articles