Table of contents
Share Post

Ja ibland skiftar våra tillstånd snabbt. Denna tavla fotade jag på ett kontorshotell idag och den påminde mig om hur jag känner ibland men också påminner den om de strategier jag har för att hantera dessa känslor och komma ur dem. 💪❤️

Något kan kännas så himla bra, flowet finns där,, du har varit där många gånger, lyckan är total. Sedan dras mattan undan, någon kund ringer och det känns som allt raseras. Eller det dyker upp ett möte i sista sekund så din planering rasar. Dagen förstörd? 😑. Såhär är verkligheten för många eller till och med för de flesta faktiskt. Men sällan är det så mörkt när du får distans till dina tankar om du vet hur du ska få det. Hur gör du när motgångarna sköljer över dig? Det gäller och ha strategier!

  1. Tala med en kollega om din utmaning, be dem ge perspektiv på dina tankar.
  2. Om du börjar generalisera och säga att allt är….. inget är…. i början på varje mening. Be någon fråga dig: “Ok, finns det ingenting som är bra alltså?” Där börjar ljuset komma tillbaka.
  3. Fundera: Kan jag påverka att det blivit såhär eller inte? Fokusera på det du kan påverka. Du kan inte skrika åt regnet, men du kan använda ett paraply.
  4. Lärdomar: Det finns inga misstag, bara lärdomar. Däremot att göra samma misstag om och om ingen, det är ett misstag och onödigt slöseri. Fundera på hur du ska undvika att det blir såhär igen. Hur hamnade du  i situationen?

🏆 Jag hjälper er att förstå hur ni ska sälja även under svårare tider
🤬 Jag hjälper er att motivera och övertyga de som inte vill utvecklas på företaget
🤜 Jag coachar säljare, säljchefer och ägarledande VD:ar i säljutveckling men också annat som ni vill tala om. Säljcoach

Mobil: 0767-123 150

 

Martin Stenport

Stay in the loop

Subscribe to our free newsletter.

Related Articles