Table of contents
Share Post

Idag har jag bjudit in Peter Wilén (www.sslu.se) som gästskribent på Monday-bloggen. Peter har lång erfarenhet och expertkompetens inom butiks (retail)-säljutveckling. Tanken är framöver att fler gästskribenter kommer skriva här. Maila mig gärna om du och eller någon annan vill skriva ett inlägg som våra läsare skulle uppskatta. Nu över till Peter!

 

Slutet snart här

Idag är det i praktiken bara en arbetsvecka kvar på det här året.

De flesta har en inbyggd julkalender och räknar ner varje morgon, inte till julafton utan snarare till fredag, och till en sån där sk. ”arbetstagare-jul” dvs. med några få uttagna semesterdagar får man en lång ledighet.

Någon stackare räknar ner, med känslor av ren panik, för allt som ska vara klart till årsskiftet.

Nu handlar det till stor del även om att orka ända fram.

 

Titta över till 2020 redan nu

Men om vi orkar och har möjlighet så försök lyfta blicken en aning.

Om du har lite tid över den här veckan så försök tänka dig in i vecka 2, efter att du varit hemma i ca 17 dagar.

Hur skulle du vilja att den veckan ser ut?

Ta några minuter redan idag och ställ dig frågan:

-Hur vill jag att MIN början på år 2020 ska bli?

Det du gör den här veckan, kommer du ha igen i vecka 2. Antingen börjar du på noll med tankar som, ”vad var det vi sålde på det här företaget nu igen”, eller så är veckan fylld av möten och du ger dig själv, redan nu, förutsättningarna att göra en bra start på året 2020. 

 

Boka möten med ett God Jul

Att boka möten nu, som ligger en bit in i Januari brukar inte vara dagens svåraste uppgift. Du ringer din kund, inte för att sälja den här gången utan för att önska God Jul. När du ändå har kunden på tråden så passar du på att boka ett möte efter alla helger. Du kommer att tacka dig själv där framme i januari, för ju fortare du är igång desto snabbare börjar du skapa resultat.

Med detta lilla tips vill jag passa på att önska er alla läsare av monday-bloggen en skön avslutning på året, en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Vi ses!

Mvh

Peter Wilén

Martin Stenport

Stay in the loop

Subscribe to our free newsletter.

Related Articles