Table of contents
Share Post

Hej,

Detta kommer bli ett relativt kort Monday.

Jag har totalsnöat in på Ray Dalio. Ray är grundaren till världens största Hedgefond, Bridgewater. Han har skrivet en bok som heter Principles, som handlar om hans syn på Livs- och affärsmanagement. Det finns många självhjälpsböcker och jag jag läser inte många, men denna ÄR verkligen intressant. Den förra boken jag läste var: Munken som sålde sin Ferrari. Mycket bra den också.

Jag tror många (du också kanske) kommer (oavsett vad du jobbar med) ha nytta av denna bok. Läs om du är nyfiken.

Här finns en länk med intervju med Ray Dalios son som talar om sin far:

https://www.cnbc.com/2019/08/17/what-billionaire-ray-dalio-taught-his-son-about-business-and-life.html

 

Principles går att beställa på alla stora nätbokhandlare.

Må bäst idag och resten av veckan!

 

Martin

Martin Stenport

Stay in the loop

Subscribe to our free newsletter.

Related Articles