Hej,

Jag har i ett antal blogginlägg talat om DISC, att kommunicera och sälja med färger.

När jag träffar blivande kunder på kundmöten som börjar förstå vad detta kan innebära för deras interna och externa kommunikation så är detta koncept lätt att förstå nyttan med. Nyttan är såpass stor, egentligen så stor att företagare inte tror det är möjligt. “Vänta nu, detta låter lite för bra för att vara sant!” Ja det kanske låter så. Men för att få dig att förstå vidden av nyttan, så bjuder jag gärna dig på en DISC-rapport. Det är det bästa sättet att förklara varför er organisation också borde genomgå DISC. Ring mig på 0767-123 150 så sätter jag upp en webbanalys till dig direkt. Obs, erbjudandet gäller om du har personalansvar eller är ägare.

I mångt och mycket så handlar det om att få insikt om dig själv och förstå hur andra kan uppfatta dig.  Detta kan vara nog så omtumlande, att få veta att andra personer i din omgivning, på kontoret, hemma, på föräldramötet tänkt saker om dig som du aldrig tänkt på att de tänkt och som du kanske rentav inte vill att de ska tänka om dig.  Kan du göra något åt det?

Vem bestämmer vilket intryck andra ska få av dig?

Ja, faktum är att det bara finns en person som kan påverka vad andra ska ha för intryck av dig…  Och för att kunna kontrollera hur väl du bygger förtroende hos andra och hur du får dem att tycka att du är en genomtänkt, noggrann, strukturerad, kreativ, drivande prick eller vilket karaktärsdrag som nu gagnar relationen med en viss kund eller kollega, så ökar du chansen att lyckas med målet med din kommunikation om du genomgår utbildning i DISC med webbanalys.

Vill du tala med en av mina kunder som genomgått DISC-utbildning? Hör av dig så får du ett nummer till dem.

Redo?

 

mvh Martin

p.s: Kontakta mig så ska du få det absolut bästa tipset på litteratur inom DISC-genren! Väldigt bra bok som kommer få dig att se helt annorlunda på kommunikation från och med nu.

 

Martin Stenport

Stay in the loop

Subscribe to our free newsletter.

Related Articles