Table of contents
Share Post

Hej igen,

Det har nog de flesta säljare funderat på. Att avsluta mötet på ett sätt som innebär affär. I folkmun brukar man tala om avslutstekniker. Alltså olika sätt att formulera sina ord i slutet på mötet för att underlätta att få kontraktet påskrivet. Och faktiskt kan det vara så enkelt som: “ja då kör vi”.

Men alla som arbetar eller har arbetat som säljare vet att det inte alltid är lika enkelt i verkligheten som i teorin. De negativa tankarna kanske börjar hopa sig mot slutet på mötet. Helsike, nu måste jag sy ihop det här. Hur ska jag göra? Vågar jag? Tänk om hen säger nej? Vad säger jag då?

Det går snabbt att rasera ett självförtroende när invändningarna kommer.

För att underlätta för dig har jag skrivit en gratis e-bok med mina 9 bästa avslutstekniker. Ladda ner och läs den om du vill förstå bättre hur du oftare tar dig till ett påskrivet avtal/affär snabbare och enklare.

Här är länken om du inte redan klickat ovan:

https://saljkultur.com/9-bra-avslut/

Lycka till sätt fler avslut nu!

mvh Martin

Martin Stenport

Stay in the loop

Subscribe to our free newsletter.

Related Articles